Thread: Portal Problems

  1. #1
    Forum Member
    Not2L84U2's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Catlin, IL, USA
    Posts
    958

    Default Portal Problems

    Anyone else having problems logging in?

  2. #2
    Forum Member

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northwest PA
    Posts
    327

    Default

    Just tried and got in without a problem.

  3. #3
    Forum Member
    Not2L84U2's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Catlin, IL, USA
    Posts
    958

    Default

    Well WTF...still won't let me in. This must be some sort of conspiracy. I some how think that Earl might be behind it.

  4. #4
    MembersZone Subscriber
    dfd701's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    Alabama USofA
    Posts
    321

    Default

    Stay cool. I couldn't login yesterday but I can today. Hope that AFG is heating up the server with all those awards # that is coming out and I hope we are one of them.

  5. #5
    Forum Member

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Long time no Sea
    Posts
    2,253

    Default Me Too!

    I just tried myself and could not get logged in. 10:59pm CST

  6. #6
    Forum Member

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northwest PA
    Posts
    327

    Default

    Tried again and now I can't get in either

  7. #7
    MembersZone Subscriber
    LVFD301's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    3,993

    Default

    I am in it, no problems

  8. #8
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    NW Indiana
    Posts
    1,419

    Default

    I just logged in with no problem, but once in i had a few issues ("no resonse from server") moving from screen to screen. Got where i wanted to be--still no reductions!!

    Ryan--i've not been messing with the system. Sometimes the plate in my head creates a magnetic force field which is why i wear the aluminum foil helmet when i'm on the 'puter!!

    earl

  9. #9
    Forum Member

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    790

    Default

    I have tried for a couple of hours this morning to get logged in and cannot get in??? Earl, shift the aluminum foil, you are still blocking the signal.

  10. #10
    Forum Member

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    312

    Default

    I can't get in either, I am trying IE, FF and Safari. No go.

  11. #11
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,753

    Default

    Tried a few applications; no problems getting in.

  12. #12
    Forum Member
    SLY4420's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    1,982

    Default

    I've had issues as well.

  13. #13
    Forum Member

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    790

    Default

    Bugle, with all of the brainpower that you have crunching all of the figures, we figure you are probably on staff, and have an executive access....

  14. #14
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    May 2000
    Location
    SW MO
    Posts
    4,249

    Default

    I'm having a helluva time getting in.

  15. #15
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,753

    Default

    Quote Originally Posted by Limeforever View Post
    Bugle, with all of the brainpower that you have crunching all of the figures, we figure you are probably on staff, and have an executive access....
    Boy do I wish...then I could know when everyone will get their award.

    Still no issues getting on.......maybe it's the white stuff that is falling protecting our little part of the world from computer hick ups.

  16. #16
    Forum Member

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Northwest PA
    Posts
    327

    Default

    Just tried again and had no problems getting in

  17. #17
    Forum Member

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Monroe, MI
    Posts
    292

    Default

    Maybe its just the ones that are going to get an award in the first round that are having problems.

  18. #18
    Forum Member

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Long time no Sea
    Posts
    2,253

    Default

    Late last night I couldn't log in. At around 8:30am I had no trouble getting in and just made another attempt after reading the posts and sure enough, no luck. I could not get logged in. That was 11:22am CST.

    Something must be going on. But I'm guessing that we will not get any 'definate' answer.

  19. #19
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    May 2000
    Location
    SW MO
    Posts
    4,249

    Default

    Quote Originally Posted by jam24u View Post
    Late last night I couldn't log in. At around 8:30am I had no trouble getting in and just made another attempt after reading the posts and sure enough, no luck. I could not get logged in. That was 11:22am CST.

    Something must be going on. But I'm guessing that we will not get any 'definate' answer.
    I never had any issues yesterday, but it was yesterday evening when I logged in after reading about the problems. Been trying for a while this morning and haven't had any success.

  20. #20
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    May 2000
    Location
    SW MO
    Posts
    4,249

    Default

    Well, I'm in now. WTF?

  21. #21
    Forum Member

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    790

    Default

    JUst checked again, and got in no problem this time. I bet our friend Bugle put in a good word for us, and got us approved to check again..

  22. #22
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    NW Indiana
    Posts
    1,419

    Default

    Sick habit isn't it Derrick?? I don't have anything to check for at the moment and it's a Federal holiday. So...i've only logged in about 4 times just to "look" at what's going on.

    Time to check Sen Lugar's web site for a press release. Again.

    earl

  23. #23
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    3,753

    Thumbs down Computer Down

    Sorry folks.....had to convert to a more reliable system.
    Attached Images Attached Images  

  24. #24
    Forum Member
    Not2L84U2's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Catlin, IL, USA
    Posts
    958

    Default

    Still a "no go"

  25. #25
    Forum Member
    SLY4420's Avatar
    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    1,982

    Default

    For whatever reason, I'm able to get on now using a different computer/connection. Not sure if there is correlation or just that the server restored service between my switch.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. E-One problems
    By fyrmnk in forum Firefighters Forum
    Replies: 29
    Last Post: 08-21-2006, 02:55 PM
  2. Scott NxG2 Problems Anyone?
    By mightymouse21 in forum Firefighters Forum
    Replies: 1
    Last Post: 11-22-2005, 09:25 PM
  3. World Of Fire Report: 04-11-05
    By PaulBrown in forum World of Fire Daily Report
    Replies: 0
    Last Post: 04-15-2005, 12:06 AM
  4. Cairns Viper TIC Battery Problems
    By JAPFPE in forum Firefighters Forum
    Replies: 2
    Last Post: 01-25-2001, 12:07 PM
  5. Cairns VIPER TIC battery problems
    By JAPFPE in forum Thermal Imaging Cameras
    Replies: 1
    Last Post: 01-23-2001, 08:51 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Log in

Click here to log in or register