1. #1
    Forum Member

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default Need a bit of help

    Hello everyone,

    Im new to the forum and the site and I have a quick question. I'm a little confused about what is going on in the 'Jobs' section of the site.

    I click 'jobs,' click the link I want to look into, specifically the Firefighter/EMT in WA state, and the site wants me to put my info in and "submit." All of my info is already preloaded because it pulls from my profile info, I then click Submit, and it says someone is already using my forum screen name.

    Am I missing something? I want to see a job description/ requirements/ dept. info/ ect.

    What am I doing wrong here?

    Thank You,

    Sam

  2. #2
    MembersZone Subscriber

    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Harmony, PA, USA
    Posts
    2

    Default

    I'm having the same problem with articles from the magazine section...

  3. #3
    Forum Member

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    2

    Default

    I have tried both on my phone and on my laptop with the same results....

  4. #4
    Administrator

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,480

    Default

    Hi folks. Sorry we didn't see this earlier -- are you still having trouble accessing content on the website?

  5. #5
    Forum Member

    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Fairhaven. MA
    Posts
    14

    Default

    I'm a new member, I supposedly activated my account, yet still can't post anything and I'm having a really hard time navigating the site to change my password.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Log in

Click here to log in or register