Why register? ...To Enhance Your Experience
+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    WI
    Posts
    73

    Post Internet Explorer BACK button question

    Lately, when I hit the BACK button to go back to the previous screen, I've been getting a screen several days old. Is this a setting somewhere? Your help is appreciated.


  2. #2
    Senior Member BFD196's Avatar
    Join Date
    Aug 2001
    Location
    Stamford CT
    Posts
    247

    Post

    That`s pretty strange. I`d just try refreshing, and it should go back to normal. Does it only happen at this site? I`ve noticed that getting around anywhere, especially the forums here has been very hard lately. I have a feeling their traffic has increased substantially.

  3. #3
    MembersZone Subscriber N2DFire's Avatar
    Join Date
    Feb 2000
    Location
    S.W. Virginia
    Posts
    1,286

    Post

    I have noticed the same thing that jdm2267 has described.

    Refreshing the screen will work, however it is a tad inconvinient and I've only noticed this behavior recently so it's not a problem with the version(s) of I.E. that I'm using.

    Not complaining, just letting jdm2267 know that they are not alone. (Heck - until I read this - I thought it was just me)

    <br />Take Care - Stay Safe - God Bless<br />Stephen<br />FF/Paramedic
    Take Care - Stay Safe - God Bless
    Stephen
    FF/Paramedic
    Instructor

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    WI
    Posts
    73

    Post

    Thanks for the replies. Good to know I'm not the only one experiencing this. Yes, refresh does work, but it's much slower (I don't have a super fast connection). Webteam, any suggestions or places to refer?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts