Why register? ...To Enhance Your Experience
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Westchester Co., NY USA
    Posts
    567

    Default Webteam: Problems wih logging in

    Webteam:

    I have on several occassions over the past week to week and a half on 3 seperate computers, problems with logging in. I type in my forum name and password, click log in and I get the screen that says "welcome back Alsfirefighter" after that it goes to the first forum page, however all the forums are still locked and my name appears in the Who's on list but I cannot post. It has happened on my home computer and at 2 different station computers when I've been at work. Maybe you can give me some insight. I've tried exiting the site for a few minutes to see if my name will clear out that I'm logged in and it doesn't. I've also tried rebooting the computers and on 1 occassion for some reason I was able to then login in, but that was the only time. The first time I hit CONTACT US, and sent an email but got no reply, so I thank you for your time on this one.

    ALS


  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Norfolk, Virginia
    Posts
    117

    Default Same problem

    Same problem here. Been going on for a week with me. Thought it was just me!

  3. #3
    Senior Member jiffy911's Avatar
    Join Date
    May 2002
    Location
    under the covers...ignoring the alarm clock!
    Posts
    172

    Default

    Me too! It has also has been about a week for me. I have AOL, and when I try to log in using their browser, it doesn't work, but if I open up Internet Explorer seperately, it usually lets me in.
    Jen, EMT-B
    "I got lost in thought...it was unfamiliar territory."
    "I love mankind--it's people I can't stand" --Linus

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,480

    Default

    We haven't changed anything here in the last week. Are you all using AOL? Perhaps they changed something with their cookies system?

    Let us know.

    Thanks
    WebTeam

  5. #5
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Sep 2000
    Location
    Westchester Co., NY USA
    Posts
    567

    Default

    Thanks for chiming in everyone, at least I know I'm not the only one that this has happened too. I just got home and got right on with my personal computer with no problems today.

  6. #6
    Senior Member
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Norfolk, Virginia
    Posts
    117

    Default Gremlins?

    Must have been a little monster in the system, mine is working much better today!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts