Why register? ...To Enhance Your Experience
+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Clermont County, Ohio
    Posts
    569

    Default Response Time Issues

    Web Team,
    All morning response time in the forums has been excessive. 14-20 seconds to switch from one thread to another. Here's what I've been able to rule out:
    • Browser: same response time delays with IE and Netscape
    • ISP: other sites, e.g. Yahoo, respond briskly
    • Connection: I'm using ADSL, and other sites, including ones with lots of photos/graphics, are loading briskly.
    Were you aware of other users experiencing the same issues? Any thoughts on cause?

    Thanks much for looking into this.
    Proud to be honored with IACOJ membership. Blessed by TWO meals cooked by Cheffie - a true culinary goddess. Expressing my own views, not my organization's.


  2. #2
    Administrator
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,480

    Default

    Is this still happening now (1225 PM ET)?

    There were Internet issues impacting one of our server providers earlier this morning, but those appear to have subsided now.

    Thanks
    WebTeam

  3. #3
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Nov 2001
    Location
    Clermont County, Ohio
    Posts
    569

    Default

    WebTeam,
    As of 13:10 EDT, the problem seems to have gone away. Response times for switching threads are in the 3-5 second range, which is normal. Thanks for the information.
    Paul
    Proud to be honored with IACOJ membership. Blessed by TWO meals cooked by Cheffie - a true culinary goddess. Expressing my own views, not my organization's.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts