Why register? ...To Enhance Your Experience
+ Reply to Thread
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    New Mexico, U.S.A.
    Posts
    181

    Angry Menu where there shouldn't be!

    On the forums, the black and white menu bar (starts with home, news, interact, etc)starts over Forum Profile so I can't click on that unless I am reeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaly quuuuuuuuuuuuuuuuuuick!

    It's not where it should be, I'm sure. Any advice webteam?

    Thanks.
    09.11.01--Never Forgotten
    FTM_PTB

    "Darn those pesky flaming mice."


  2. #2
    MembersZone Subscriber ullrichk's Avatar
    Join Date
    Jan 2002
    Location
    Deleted by the forum gremlins
    Posts
    1,663

    Default

    I've got the same problem, but I can click around the edges. Any chance you are using Norton? I didn't have the problem until upgrading with the ad blocking feature.
    ullrichk
    a.k.a.
    perfesser

    a ship in a harbor is safe. . . but that's not what ships are for

  3. #3
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    New Mexico, U.S.A.
    Posts
    181

    Lightbulb

    That must be what it is. Thanks for the help. I can't click around it but I did manage to put my Forum Profile page on my Favorites so I can click right to it.
    09.11.01--Never Forgotten
    FTM_PTB

    "Darn those pesky flaming mice."

  4. #4
    Administrator
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,480

    Default

    It would defenitley happen if you're blocking ads because the rest of the page will move up where the ads were but the menu is fixed.

    WebTeam

  5. #5
    MembersZone Subscriber
    Join Date
    Mar 2002
    Location
    Putnam County NY
    Posts
    29

    Default

    So Webteam, what do I have to do to stop the black bar from covering my links. Now it even covers the print this page link for news articles

  6. #6
    Administrator
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2,480

    Default

    Do the ads show up on the page? Sounds like its because you have the ads blocked. Is that likely?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts